میان وعده
| خرما با ماست شیرین کم چرب رژیمی و کمی نان |
میان وعده | ساندویچ عسل طرز تهیه : یک قاشق مربا خوری عسل را روی نان مالیده و لقمه نموده بهمراه چند دانه گردو یا پودر گردو تذکر : عسل با موم بهتر است |
میان وعده | ساندویچ موز بخصوص موز سبز طرز تهیه : را چند تکه نموده پودر شکر را بسیار کم را آن پاشیده و در نان لقمه شود |
میان وعده | به را چند تکه نموده پودر شکر را بسیار کم را آن پاشیده و مصرف شود |
میان وعده | سیب را چند تکه نموده پودر شکر را بسیار کم را آن پاشیده و مصرف شود |
میان وعده | رنگینک رنگینک با روغن زیتون و مغز گردو یا پودر مغز گردو تهیه شود |
برنامه غذایی برای زخم معده
صبحانه
تذکر : همراه با صبحانه نیم یا یک سوم قاشق مربا خوری جفت ( پودر بلوط ) مصرف شود یا یک کپسول جفت ( پودر بلوط ) یک ساعت بعد از صبحانه مصرف شود
شنبه | تخم مرغ بخار پز دو عدد + با نان + با چند تکه گوجه خام یا پخته پوست کنده | |
یکشنبه | خرما + با پنیر کم چرب رژیمی + با نان + چند شاخه سبزی تازه جعفری تذکر : یک قاشق پودر گردو را روی خرما بریزید و مصرف شود | |
دوشنبه | جگر تازه + سبزی جعفری یا ریحان + با نان طرز تهیه : جگر را چرخ نموده بصورت سیخی کباب نموده یا در روغن زیتون کم نیم رو کنید | |
سه شنبه | پنیر کم چرب رژیمی + با گردو + ریحان یا جعفری + با نان تذکر : یک قاشق پودر گردو را روی پنیر بریزید و مصرف شود | |
چهارشنبه | تخم مرغ نیم رو با روغن زیتون + با نان + با چند تکه گوجه پخته پوست کنده و ریحان | |
پنج شنبه | رنگینک با روغن زیتون + مغز گردو + با نان تذکر : پودر مغز گردو را روی رنگینک بریزید و خوب مخلوط نمایید مصرف شود | |
جمعه | مربا هویج + گردو + با نان تذکر : یک قاشق پودر گردو را در مربا بریزید و مصرف شود | |
شنبه | خامه بسیار کم چرب رژیمی + چند تکه خیار پوست کنده خام + و نان | |
یکشنبه
| شیر بسیار کم چرب رژیمی + با عسل + با نان تذکر : به طرز تهیه آن در تذکرات توجه شود. | |
دوشنبه | خرما + با ماست شیرین کم چرب رژیمی + و کمی نان تذکر : یک قاشق پودر گردو را روی خرما بریزید و مصرف شود | |
سه شنبه | تخم مرغ نیم رو با روغن زیتون + سیب زمینی بخار پز + جعفری + نان | |
چهارشنبه | جگر تازه + سبزی جعفری یا ریحان + با نان طرز تهیه : جگر را چرخ نموده بصورت سیخی کباب نموده یا در روغن زیتون کم نیم رو کنید
| |
پنج شنبه | مربا ی رژیمی یا خامه بسیار کم چرب رژیمی + با نیم یا یک خیار پوست کنده + نان تذکر : یک قاشق پودر گردو را روی مربا یا خامه بریزید و مصرف شود | |
جمعه | پنیر کم چرب رژیمی + چند تکه گوجه یا خیار پوست کنده خام + و نان تذکر : یک قاشق پودر گردو را روی پنیر بریزید و مصرف شود | |
کره بادام زمینی کم چرب + با نان | ||
تخم مرغ آب پز با روغن زیتون + سیب زمینی بخار پز + جعفری + نان | ||
شیر کم چرب رژیمی + با خرما + با نان تذکر : هسته خرم را درآورده و خرما را با شیر پودر نمایید. |
شنبه | سوپ جو + با نان + سبزی جعفری یا اسفناج تذکر : جعفری یا اسفناج خام را جویده تفاله آن تفت کند |
یکشنبه | برنج دو بار آب کش با روغن زیتون + با تخم مرغ + سبزی جعفری یا ریحان تذکر : دو عدد تخم مرغ خام را بعد از آب کش برنج و حین دم آمدن برنج در ظرفی خوب بهم زده و روی برنج ریخته تا بهمراه برنج مغز پز شود |
دوشنبه | برنج با دو بار آب کش با روغن زیتون با کشمش کاملا پخته کم + سبزی تذکر : جعفری خام را جویده تفاله آن تفت کند |
سه شنبه | کباب ماهی + با تخم مرغ + با نان + سبزی طرز تهیه : ماهی را چرخ نموده با یک زرده تخم مرغ و گوجه پخته پوست کنده مخلوط نموده در روغن زیتون کباب نمایید یا بصورت سیخی کباب نمایید |
چهارشنبه | برنج دو بار آب کش با روغن زیتون + با سیب زمینی آب پز + سبزی طرز تهیه : سیب زمینی پخته را پوست کنده با برنج پخته آسیاب نموده مصرف شود |
پنجشنبه | عدس کاملا پخته پوست کنده آسیاب شده + با نان + سبزی طرز تهیه : عدس را خوب پخته آسیاب نمود و صاف نموده و تفاله را دور ریخته و صاف شده را مصرف کنید |
جمعه | بیخ ران و بیخ بال و سینه مرغ بخار پز با اسفناج + نان + با پنیر رژیمی طرز تهیه گوشت مرغ را چرخ نموده با سیب زمینی و هویج پخته خمیر نموده کبابی یا در روغن زیتون درست نموده یا بخار پز می نماییم. |
شنبه | ماهی بخار پز شده با جعفری + با نان طرز تهیه : ماهی را نخست چرخ نموده سپس با جعفری بخار پز نمایید جعفری را دور بریزید |
یکشنبه | بیخ ران و بیخ بال و سینه مرغ بخار پز با اسفناج + نان تازه + یک گوجه پخته پوست کنده طرز تهیه : بیج ران یا سینه مرغ را با سیب زمینی پخته چرخ نموده مصرف شود |
دوشنبه | برنج دو بار آب کش با روغن زیتون + با تخم مرغ آب پز + سبزی جعفری یا ریحان تذکر : جعفری خام را جویده تفاله آن تفت کند |
گوشت دست و ران گوسفند بخار پز با جعفری یا اسفناج + نان طرز تهیه : نخست گوشت را چرخ نموده سپس با یک گوجه پخته پوست کنده مخلوط نموده و در روغن زیتون کباب نموده یا روی توری کبابی نمایید. |