شام
شام را بیشتربصورت کوکو ها باشد
دو قاشق برنج له شده + یک قاشق آب خورشت + یک قاشق هویج پخته بصورت کوکو کبابی یا کباب توری
پوره سیب زمینی دو قاشق غذا خوری + یک قاشق مخلوط هویج و گوجه پخته پوست کنده ای که دانه و آب آن خارج شده است..
دو قاشق غذا خوری سوپ مرغ + یک قاشق مخلوط نخود فرنگی و ذرت پخته .
مخلوط آب گوشت + سیب زمینی + لوبیا + هویج پخته ، رقیق و صاف شده .
قاشق سوپ خوری پر از برنج پخته شده (پلو) +یک قاشق سوپ خوری پر گوشت ماهی (بدون تیغ)+ یک قاشق سوپ خوری پر از یک نوع سبزی با برگ سبزتیره مثل اسفناج یا گشنیز یا جعفری پخته شده .
کوکوی سبزی با نان/ یا کوکوی سیب زمینی با نان
تذکرات :
تذکر : ( بسیار مهم ) به هیچ عنوان جلوی بیمار از ناتوانی و رنج و درد و احساسات صحبت نکنید و همیشه به او بقبولانید که می تواند و جملاتی از توان و امید و قوی بودن و توانستند و می تواند بکار ببرید که بسیار در کارکرد و بالا رفتن سیستم ایمنی بدن و بهبودی بسیار بسیار موثر است
تذکر : به هر بهانه ای شخص بیمار را به حرکت و قدم زدن و جابجایی تحریک کنید
تذکر : صبحانه همیشه باید صبح زود آماده باشد و به محض بیدار شدن، صبحانه را بخورد تا اسید معده ترشح نکند و باعث درد نشود.
تذکر : فقط باید از گوشت گوجه استفاده شود و حتما باید گوجه پخته باشد
تذکر : پوست گوجه پخته را باید حتما کاملا جدا کنید و و دانه و آب گوجه را حتما باید دور ریخت
تذکر : تداخلی غذایی را مد نظر بگیرد دو غذایی که با هم نمی سازند را مصرف نشود.
تذکر : قبل از تهیه ناهار چند نوع غذا را به بیمار پیشنهاد دهید هر کدام را تعیین کرد همان را درست کنید برای آماده شدن هضم و آرامش معده بسیار موثر است .
تذکر: حتما از پودر بلوط ( جفت ) در وعده های غذایی زیاد استفاده شود .
تذکر : خوردن نیم قاشق مرباخوری جفت بعد یا همراه غذا یا خوردن کپسول جفت ( پودر بلوط ) بسیار در درمان زخم معده موثر است .
تذکر: فاصله غذایی را رعایت کنید و باید این فاصله حداقل دوساعت باشد یعنی غذایی که داده می شود غذایی بعدی بیش دو ساعت بعد داده شود
تذکر : حتما روزی یک تا دو استکان آب کلم مصرف شود و اگر درد زیاد است می توان دو تا سه لیوان آب کلم مصرف شود و کم کم آن را کاهش داد. آب کلم را بیشتر صبح و یکی دو ساعت بعد از ناهار مصرف شود.
تذکر : حتما به ذائقه و علاقه غذایی بیمار توجه شود.
تذکر : بوی غذا را کم کنید و چون موجب ترشح اسید معده و درد می شود. بوی غذاها اصلا درون اتاق شخص نباشد چون موجب تحریک معده و ترشح اسید و درد می شود.
تذکر : به هر بهانه ای شخص بیمار را به حرکت و قدم زدن و جابجایی تحریک کنید تا هم حال و هوای بیمار عوض شود. و نگذارید بیمار زیاد یکجا بماند یا بخوابد حتی سعی کنید محل خواب و نشستن بیمار متفاوت باشد
تذکر : همراه با صبحانه و ناهار و شام نیم یا یک سوم قاشق مربا خوری جفت ( پودر بلوط ) مصرف شود یا یک کپسول جفت ( پودر بلوط ) یکی دو ساعت بعد از صبحانه ناهار و شام مصرف شود
تذکر : جگر حتما باید چرخ شده مصرف شود کباب نمودن معمولی آن روی توری اصلاُ خوب نیست
تذکر : حتما جگر خام را نخست چرخ نموده سپس کباب نمایید. روی آن پوستی است که نفخ آور است با چرخ نمودن از بین می رود کباب نمودن چرخ نشده آن اصلا برای معده خوب نیست.
تذکر : تمام مواد گوشتی اعم از ماهی ، مرغ ، گوسفند و غیره مورد استفاده را حتما خام چرخ نمایید و در غذا پخت نمایید استفاده تکه ای آن در پخت غذا به هر صورت اصلا برای معده خوب نیست.
تذکر : مصرف گوشت بصورت تکه ای کباب نمودن یا خورشتی اصلا خوب نیست حتما چرخ شده مصرف شود
تذکر : تمامی میوه ها و حبوبات مصرفی باید پوسته کنده باشد. پوست آنها برای معده خوب نیست.
تذکر : بهتر است زده تخم مرغ را با گوجه پخته پوست کنده با قاشق کاملا مخلوط و نرم کنید.
تذکر : هر دو یا سه روز یک بار یک استکان کوچک آب کلم مصرف شود تا موجب رفع درد و باز شدن اشتها شود
تذکر : عسل با موم باشد بهتر است
تذکر : حتما شیر کم چرب رژیمی مصرف شود.
تذکر : شیر را با نان مصرف شود ،
تذکر : بهتر است از زرده تخم مرغ بیشتر استفاده شود.
تذکر : در صبحانه از میوه خام چون موز یا سیب یا آب میوه طبیعی استفاده شود .
تذکر : آب میوه بسته بندی خوب نیست کم مصرف شود.
تذکر : بهتر است از ماست کم چرب رژیمی بیشتر استفاده شود.
تذکر : برنامه غذایی را با توجه به درخواست و ذایقه فرد جابجا یا برخی موارد را بیشتر یا کمتر نمود.
طرز تهیه حبوبات برای غذای زخم معده : عدس و ماش رو بشورین و بزارین یک صبح تا شب بماند و چند بار آبش رو عوض کنین تا نفخش گرفته شود. بعدش بریزین توی یه سینی یا سطح صاف و بگذارید جای گرم تا یک روز بماند و کاملا خشک شود و نم نداشته باشد. بعد با آسیاب برقی حسابی پودرش کنین و توی ظرف دربسته (مثل ظرفهای شیرخشک) توی کابینت نگهش دارین و برای سوپ و غیره استفاده کنید.
روش تهیه : عرق نعنا بقدر نصف استکان و نصف دیگر آب و بعد از غذا مصرف شود.
روش تهیه : عسل با موم صاف کرده را بقدر یک قاشق سوپ خوری در مقدار ربع کیلو شیر (اگر پاستوریزه نباشد) کاملاً جوشیده بریزید و بهم بزنید
روش تهیه : یک لیوان چای غلیظ بابونه درست کنید (4 قاشق چایخوری بابونه در یک لیوان آبجوش و یا چهار تا چای کیسه ای بابونه در یک لیوان آب جوش ) بنوشید و و بعد از یک ربع ساعت می توانید غذای خود را میل کنید.
روش مصرف: بدین صورت که برای تهیه چای شیرین بیان، سه قاشق مرباخوری از پودر آن را در نصف لیوان آب جوشیده بریزید و پس از 10 دقیقه آنرا صاف کرده و بنوشید
.
تذکر : چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تند تر می شود.حتی می توان چای زنجبیل را پس از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و مانند یک نوشابه سرد استفاده کرد.
نوع اسلامبولى سیب زمینی برای زخم معده مناسب تر است.
تذکر : ( بسیار مهم ) امید دادن و کوچک کردن بیماری و تاکید زیاد بر توانستن و وادار کردن به کارهای روزمره و جابجایی و تحرک و نگذاشتن بیمار به نشتن و خوابیدن زیاد در یک مکان موجب انگیزه و شادابی و پر خونی و به جریان افتادن خون و در نتیجه بهبودی بسیار سریع بیماری زخم معده می شود. ( بسیار مهم )
تذکر : غذا را فقط در ظروف چینی مصرف شود ظروف روی و آلومنیم کم خونی می آورد
تذکر : بیشتر از انواع کوکو سبزی ها و کوکو گوشت ها استفاده شود همیشه آماده باشد
تذکر : از قاشق تا می تواند استفاده نشود بیشتر غذاها بصورت لقمه و کبابی و کوکو باشد.
تذکر : میان وعده توصیه شده را زیاد کنید شربت و آب میوه خون ساز توصیه شده را زیاد مصرف شود.
تذکر : از شیرین کننده های رژیمی مثل عسل و خرما جهت شیرین کردن مایعات استفاده کنید .
تذکر : بیشتر از گوشت سفید (سینه مرغ یا ماهی) بخار پز چرخ شده کبابی استفاده شود.
تذکر : بیشتر از سوپ رقیق شده بسته بندی و تازه و تاریخ مصرف نگذشته استفاده شود. بخصوص جو
تذکر : روی غذاها حتما دو تا سه قطره آب لیمو ریخته شود.
تذکر : فقط از آب میوه طبیعی مصرف شود از هیچ میوه خامی مصرف نشود بشدت برای زخم معده ضرر دارد.
تذکر : حتما بین وعده های غذایی حداقل دو ساعت فاصله باشد .
تذکر : از ریشه و برگ تازه کرفس در کوکو ها بیشتر استفاده نمایید.
تذکر: جفت ( پودر بلوط) مرتب مصرف شود.
تذکر : روزی یک استکان آب کلم برای رفع درد مصرف شود. آب هویج با دارا بودن عناصری مانند آهن، فسفر و منیزیوم که برای ساخته شدن خون و بافت ها ضروری هستند
آب هویج در درمان کم خونی ها، زخم معده و اثنی عشر، ورم روده بزرگ و کوچک، اسهال های ساده، بیماری های کبدی-صفراوی، مسمومیت ها و ناراحتی های جلدی مختلف مؤثر است.
تذکر مهم : از هر غذا در هفته فقط یک یا دو بار استفاده شود تنوع غذایی بشدت رعایت شود و از همه غذاها استفاده شود تاکید بر خوردن یک غذا کم خونی و ضعف شدید و عوارض خطرناکی بدنبال دارد ( بسیار مهم )
تذکر : به هیچ وجه نگذارید بیمار مدت چند ساعت در یک اتاق یا محیط بسته باشد سعی شود به هر بهانه او را به حرکت وادارید و اگر ممکن مداوم اتاق و فضای نشیمن او را عوض کنید هرگز نگذارید یک جا بماند