شنبه | سوپ جو + با نان + سبزی جعفری یا اسفناج تذکر : جعفری یا اسفناج خام را جویده تفاله آن تفت کند |
یکشنبه | برنج دو بار آب کش با روغن زیتون + با تخم مرغ + سبزی جعفری یا ریحان تذکر : دو عدد تخم مرغ خام را بعد از آب کش برنج و حین دم آمدن برنج در ظرفی خوب بهم زده و روی برنج ریخته تا بهمراه برنج مغز پز شود |
دوشنبه | برنج با دو بار آب کش با روغن زیتون با کشمش کاملا پخته کم + سبزی تذکر : جعفری خام را جویده تفاله آن تفت کند |
سه شنبه | کباب ماهی + با تخم مرغ + با نان + سبزی طرز تهیه : ماهی را چرخ نموده با یک زرده تخم مرغ و گوجه پخته پوست کنده مخلوط نموده در روغن زیتون کباب نمایید یا بصورت سیخی کباب نمایید |
چهارشنبه | برنج دو بار آب کش با روغن زیتون + با سیب زمینی آب پز + سبزی طرز تهیه : سیب زمینی پخته را پوست کنده با برنج پخته آسیاب نموده مصرف شود |
پنجشنبه | عدس کاملا پخته پوست کنده آسیاب شده + با نان + سبزی طرز تهیه : عدس را خوب پخته آسیاب نمود و صاف نموده و تفاله را دور ریخته و صاف شده را مصرف کنید |
جمعه | بیخ ران و بیخ بال و سینه مرغ بخار پز با اسفناج + نان + با پنیر رژیمی طرز تهیه گوشت مرغ را چرخ نموده با سیب زمینی و هویج پخته خمیر نموده کبابی یا در روغن زیتون درست نموده یا بخار پز می نماییم. |
شنبه | ماهی بخار پز شده با جعفری + با نان طرز تهیه : ماهی را نخست چرخ نموده سپس با جعفری بخار پز نمایید جعفری را دور بریزید |
یکشنبه | بیخ ران و بیخ بال و سینه مرغ بخار پز با اسفناج + نان تازه + یک گوجه پخته پوست کنده طرز تهیه : بیج ران یا سینه مرغ را با سیب زمینی پخته چرخ نموده مصرف شود |
دوشنبه | برنج دو بار آب کش با روغن زیتون + با تخم مرغ آب پز + سبزی جعفری یا ریحان تذکر : جعفری خام را جویده تفاله آن تفت کند |
گوشت دست و ران گوسفند بخار پز با جعفری یا اسفناج + نان طرز تهیه : نخست گوشت را چرخ نموده سپس با یک گوجه پخته پوست کنده مخلوط نموده و در روغن زیتون کباب نموده یا روی توری کبابی نمایید. |