[ Download all those pictures on a zip-archive ]  جگر حتما باید چرخ شده مصرف شود کباب نمودن معمولی آن روی توری اصل - برنامه غذایی
X
تبلیغات
رایتل

جگر حتما باید چرخ شده مصرف شود کباب نمودن معمولی آن روی توری اصل


تذکر  :  همراه با صبحانه و ناهار و شام  نیم یا یک سوم قاشق مربا خوری جفت ( پودر بلوط ) مصرف شود یا یک کپسول جفت ( پودر بلوط ) یکی دو  ساعت بعد از صبحانه ناهار و شام مصرف شود
تذکر : جگر حتما باید چرخ شده مصرف شود کباب نمودن معمولی آن روی توری اصلاُ خوب نیست
تذکر : حتما جگر خام را نخست چرخ نموده سپس کباب نمایید. روی آن پوستی است که نفخ آور است با چرخ نمودن از بین می رود کباب نمودن چرخ نشده آن اصلا برای معده خوب نیست.
تذکر : تمام مواد گوشتی اعم از ماهی ، مرغ ، گوسفند و غیره  مورد استفاده را حتما خام چرخ نمایید و در غذا پخت نمایید استفاده تکه ای آن در پخت غذا به هر صورت اصلا برای معده خوب نیست.
تذکر : مصرف گوشت بصورت تکه ای کباب نمودن یا خورشتی اصلا خوب نیست حتما چرخ شده مصرف شود 
تذکر : تمامی میوه ها و حبوبات مصرفی باید پوسته کنده باشد. پوست آنها برای معده خوب نیست.
تذکر : بهتر است زده تخم مرغ را با گوجه پخته پوست کنده با قاشق کاملا مخلوط و نرم کنید.
تذکر : هر دو یا سه روز یک بار یک استکان کوچک آب کلم مصرف شود تا موجب رفع درد و باز شدن اشتها شود
تذکر : عسل با موم باشد بهتر است
تذکر : حتما شیر کم چرب رژیمی مصرف شود.
تذکر :  شیر را با نان مصرف شود ،
تذکر : بهتر است از زرده تخم مرغ بیشتر استفاده شود.
تذکر :  در صبحانه از میوه خام چون موز یا سیب یا آب میوه طبیعی استفاده شود .
تذکر :  آب میوه بسته بندی خوب نیست کم مصرف شود.
تذکر : بهتر است از ماست کم چرب رژیمی بیشتر استفاده شود.
تذکر : برنامه غذایی را با توجه به درخواست و ذایقه فرد جابجا یا برخی موارد را بیشتر یا کمتر نمود.

طرز تهیه حبوبات برای غذای زخم معده :   عدس و ماش رو بشورین و بزارین یک صبح تا شب بماند و چند بار آبش رو عوض کنین تا نفخش گرفته شود. بعدش بریزین توی یه سینی یا سطح صاف و بگذارید جای گرم تا یک روز بماند و کاملا خشک شود  و نم نداشته باشد. بعد  با آسیاب برقی حسابی پودرش کنین و توی ظرف دربسته (مثل ظرفهای شیرخشک) توی کابینت نگهش دارین و برای سوپ و غیره استفاده  کنید.

روش تهیه :  عرق نعنا بقدر نصف استکان و نصف دیگر آب و بعد از غذا مصرف شود.

روش تهیه :  عسل با موم صاف کرده را بقدر یک قاشق سوپ خوری در مقدار ربع کیلو شیر (اگر پاستوریزه نباشد) کاملاً جوشیده بریزید و بهم بزنید

روش تهیه :  یک لیوان چای غلیظ بابونه درست کنید (4 قاشق چایخوری بابونه در یک لیوان آبجوش و یا چهار تا چای کیسه ای بابونه در یک لیوان آب جوش ) بنوشید و و بعد از یک ربع ساعت می توانید غذای خود را میل کنید.

روش مصرف:  بدین صورت که برای تهیه چای شیرین بیان، سه قاشق مرباخوری از پودر آن را در نصف لیوان آب جوشیده بریزید و پس از 10 دقیقه آنرا صاف کرده و بنوشید
.
تذکر : چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تند تر می شود.حتی می توان چای زنجبیل را پس از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و مانند یک نوشابه سرد استفاده کرد.

نوع اسلامبولى سیب زمینی برای زخم معده مناسب تر است.