[ Download all those pictures on a zip-archive ]  غذاهای خون ساز - برنامه غذایی
X
تبلیغات
شیکسون

غذاهای خون ساز

غذاهای خون ساز
تذکر :  انار خون ساز است. آب انار و ربع انار را در انواع کوکو استفاده کنید
تذکر :  ربع انار را در پخت غذا استفاده کنید
تذکر :  یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب قاطعی نمایید مصرف شود
تذکر : ترکیب برنج و حبوبات ( عدس ، لوبیا ، نخود ) یا سیب زمینی خون ساز است مثل برنج عدس
تذکر: طرز استفاده حبوبات: چند روز در آب قرار دهید و مرتب آب آن را عوض کنید سپس آن را پخته له نموده صاف نمایید تفاله آن را دور ریخته فقط صاف شده آن مصرف شود.  جوانه زده حبوبات بهتر است.
تذکر:  بعد از دم کشیدن برنج ، سیب زمینی پخته را در برنج  له و خمیر نموده و کبابی نمایید
تذکر : گوشت چرخ شده ماهی خون ساز است کبابی تهیه شود یا پخته آن با برنج دم کشیده برنج خمیر نموده کباب نمایید.
تذکر : اسفناج ، جعفری ، گشنیز  خون ساز هستند زیاد در انواع کوکو  ها استفاده شود.
تذکر : جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو ریخته شود
تذکر :  خرما بشدت خون ساز است بصورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود
تذکر : خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود. خرما خام و خالی کم مصرف شود
تذکر : عسل بشدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود
تذکر : یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود
تذکر : شربت عسل زیاد مصرف شود یک قاشق مربا خوری عسل را در لیوان آب ، هم زده مصرف شود.
تذکر : هویج ، سیب زمینی،خون ساز هستند زیاد در انواع کوکوها مصرف شود مربای هویج مصرف شود
تذکر : گوشت  گوجه فرنگی، آب کلم ، شلغم خون ساز است ، انواع کوکوها مصرف شود
تذکر : انجیر خشک و کشمش که منابع خونی از آهن هستند.
تذکرات :   غذاهای خون ساز
تذکر : آلبالو خون ساز است آن را پخته چرخ نموده صاف شده آن را کم در انواع کوکو استفاده کنید
تذکر : گیلاس خون ساز هستند آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن را در آب بصورت شرب مصرف شود.
تذکر :  گلابی ،انگور و موز آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن مصرف شود.
تذکر : گردو و ،فندق و پسته بی نمک خون ساز هستند فقط پودر آن استفاده شود.
تذکر :  غذا درظروف آلمونیومی (روی) = کم خونی = اضطراب می آورد بیشتر در ظروف چینی مصرف شود.
تذکر : شیر خون ساز است باعسل یاخرما بصورت شربت مصرف شود شیر کم چرب با آب در شیر برنج استفاده شود
تذکر : انجیر و زیتون (والتین والزیتون) درنتیجه خون سازاست انجیر و روغن زیتون زیاد مصرف شود.
تذکر : باقلا و نخود خون ساز است چرخ نموده صاف نمایید تفاله را دور ریخته صاف شده را در انواع کوکوها مصرف شود.
تذکر : لیموترش تازه تصفیه کننده خون است هر روز روی غذا و آب خوردن دو سه قطره نه بیشتر مصرف شود.
تذکر : هویج ، خون ساز است  مربای هویج بعنوان صبحانه مصرف شود هویج پخته در کوکوها مصرف شود
تذکر : روی تمامی غذاها و لیوان آب خوردن حتما دو سه قطره آب لیمو بریزید.
تذکر : عامل اصلی  کم خونی شدید و ضعف شدید بدن  تکرار و تاکید بر یک نوع غذاست  حتما  از همه غذاها بطور مرتب استفاده شود هر غذا را فقط در هفته یک یا دو بار استفاده نمایید از مصرف صبحانه و نهار و شام تکراری بشدت خودداری نمایید. ( دادن هر روز پاچه خالی موجب ضعف و کم خونی شدید می شود پاچه پخته را فقط بعنوان میان و وعده و دو بار هفته مصرف شود. پاچه دارای موادی است که ویتامین آهن را جذب و ازبین می برد و استفاده زیاد آن کم خونی و ضعف شدید و درد  را به دنبال دارد. از مصرف زیاد ان بشدت خودداری نمایید.)