[ Download all those pictures on a zip-archive ]  انواع صبحانه و عصرانه - برنامه غذایی
X
تبلیغات
رایتل

انواع صبحانه و عصرانه

  • انواع صبحانه و عصرانه
    فرنی
    مواد لازم : شیر =نیم لیتر   + آرد برنج = عسل یک قاشق مرباخوری=
    طرز تهیه: آرد برنج را در شیر کم چرب و یک لیوان آب حل می کنیم و یک قاشق مربا خوری عسل را اضافه می نمائیم و مایه را روی حرارت ملایم قرار  می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود، سپس در ظرف کشیده و وقتی سرد شد صرف می نمائیم. بعنوان صبحانه یا عصرانه مصرف شود.
    تذکر : فرنی و ژله بسیار مناسب است.
    تذکر : شیر و پنیر ایجاد یبوست می کند حتما یک قاشق مربا خوری عسل به شیر اضافه و خوب هم بزنید.
    تذکر : ماست یبوست می آورد حتما یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه نمایید
    تذکر : خوردن روزی یک لیوان آب موز با آب سیب مسکن درد معده است.
    تذکر : موز سرشار از پتاسیم است و به همین دلیل فشار خون را متعادل نگه می دارد. باشد.
    تذکر : دکتر شودر یکی از بزرگترین متخصص زخم می گوید دولا شدن و یا خوابیدن زیاد و یکجا نشستن زیاد بسیار برای زخم معده مضر است تا می توانید به هر بهانه قدم بز نید و شخص بیمار به کارهای روزمره تشویق کنید او را برای خرید بفرستید غذا درست کند و هر کاری که او را به تحرک وا می دارد .از هرگونه گفتن کلمات ناتوانی و ندانی و بی حواسی غیره اکیدا خودداری کنید تا می توانید بیماری را کوچک کنید و کلمات نامید کننده بیمار را  با امید جواب دهید.
     ژله طبیعی
    مواد لازم:آب میوه(پرتقال یا انار)=دو لیوان   +  عسل یک قاشق  +آب گرم= نصف لیوان + پودر ژلاتین دو قاشق
    طرزتهیه : یک قاشق مربا خوری عسل را در آب میوه کاملا حل می کنیم. پودر ژلاتین را در آب گرم حل می کنیم و به آب میوه اضافه می کنیم و هم میزنیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد. بعنوان صبحانه و عصرانه استفاده شود.
  • حلوای خرما و حلوای آرد برنج
    حلوای خرما:  آرد برنج یک لیوان  + خرمای بدون هسته +  زعفران آب کرده به میزان لازم  + پودر گردوی
    طرز تهیه:  آرد را به همراه روغن زیتون  تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند.سپس خرمای بدون هسته چرخ شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مایه یکدست شود. برای اینکار مواد را با پشت قاشق با هم مخلوط میکنیم.سپس پودر گردو را اضافه کرده و خوب مایه را مخلوط مینمایم وبعد از روی گاز برمیداریم ودر ظرف مناسب میریزیم یا با قالب فرم دلخواه را به حلوا میدهیم
  • حلوای آرد برنج
    آرد برنج 2 پیمانه  + شکر 5/1 پیمانه  + روغن زیتون  + زعفران آب کرده آب 4 پیمانه
    آرد برنج نیم کوب را در روغن زیتون کم تفت داده تا رنگش تغییر کند سپس آب وشکر را مخلوط کرده و کم کم به آن اضافه می کنیم شعله گاز کم باشد تاحلوا کم کم جا بیافتد  در آخر زعفران اضافه کنید
  • حلوای شیر
    موادلازم: آردبرنج= نصف لیوان + گلاب= نصف استکان + شیر=1 کیلو + شکر=2 لیوان + نشاسته= 1 لیوان +آب=4 لیوان
    طرزتهیه: نشاسته رادر4 لیوان آب سردحل می کنیم و آن رااز صافی رد می کنیم بعد آردبرنج رادر شیر حل می کنیم آنهم از صافی رد می کنیم،( توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد) سپس نشاسته حل شده و محلول آردبرنج و شیر را با هم مخلوط می کنیم و در ظرف لعابی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و باید آن را مرتب بهم بزنیم تا ته نگیرد و مایه بجوش آید و غلیظ شود بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم زمان همزدن وقتی خط قاشق روی آن محو نشد آنگاه آنرا از روی آتش بر می داریم
  • ژله با سیب
    یک  بسته ژله  + یک  لیوان آب جوش  +سه چهارم لیوان آب میوه یا آب سرد یا یا بستنی 
    طرز تهیه:  ژله را با آب جوش و با سه چهارم لیوان آب میوه یا آب سرد یا بستنی مخلوط کنید دقت کنید در نهایت ژله باید سفت تر در بیاید.
  • حلوای خرما:
    آرد 1 لیوان  + خرمای بدون هسته +زعفران آب کرده به میزان لازم 
    طرز تهیه:  آرد را به همراه کره روعن زیتون میدهیم تا رنگش تغییر کند.سپس خرمای چرخ شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مایه یکدست شود.برای اینکار مواد را با پشت قاشق با هم مخلوط میکنیم.سپس زعفران و گلاب و گردو را اضافه کرده و خوب مایه را مخلوط مینمایم وبعد از روی گاز برمیداریم ودر ظرف مناسب میریزیم یا با قالب فرم دلخواه را به حلوا میدهیم
  • طرز تهیه دسر ژله و موز
    مواد لازم: ژله توت فرنگی یک بسته +  موز رسیده متوسط دو عدد + یک قاشق عسل 
    طرز تهیه: بسته زله را طبق دستور داده شده درست می کنیم.(1 لیوان آب جوش 1 لیوان آب سرد) بعد از اینکه زله را درست کردیم (بدون اینکه زله خودش را بگیرد) زله را درون مخلوط کن ریخته تمامی مواد داده شده را به ان اضافه می کنیم وقتی تمام مواد خوب با هم مخلوط شدن آن را در ظرف ریخته ودر یخچال گذاریم.